سلام 

من چند تا طرح خودرو ي سوپر اسپورت و چهار در دارم و ميخواستم اونا رو به شرکت هاي خارجي ارسال کنم.

حالا ميخواستم بدونم چطور بايد اين طرح ها رو ارسال کنم. ايميل اصلي اون شرکت ها رو چطور بايد گير بيارم. چون تو سايت شرکت ها که ميرفتم چند تا ايميل انگليسي براي اون شرکت ها وجود داشت و ارتباط با شرکت هاي خارجي را  نمي دونستم!!

پيشاپيش ممنون از راهنمايي تون

تا جايي که اطلاع دارم بايد از طريق بخش ارتباط Contact 

سايت رسمي هر خودروساز اقدام کنيد

مکاتبات به زبان انگليسي هم بايد خوب بلد باشيد و متن مورد نظرتون رو

حتما انگليسي بفرستيد تا تاييد بشه.

مثلا سايت مرسدس بنز قسمت Contact که مراجعه کنيد

يه قسمت کامل براي مکاتبات خارجي با شرکت داره

تو اينترنت طرح تون رو بزاريد اونا خودشون رو هوا ميزنن , لازم هم نيست که توجه شون رو جلب کنه

ه طور کلي گفتم , امکان نداره به کسي که داخل ايران زندگي ميکنه اعتبار بدن واسه طرحش , ولي اگه طرح شما چشم گير باشه و مقبول مطمئن باشين بالاخره از يه جايي سر در مياره , ولي بدون اسم شما پاش . مثل عکس هاي اينستاگرام و فيس بوک که خدا ميدونه از کجاها سر در نمياره .

ولي به نظر من اصلا اشتباه نکنيد و اگر فکر ميکنيد طرح شما از بيشتر جوانب کاملا حرفه اي و قابل قبوله و حرفي براي گفتن داره اصلا اونو همينطوري توي اينترنت يا شبکه هاي اجتماعي نذاريد! چون به قول معروف اسکي رفتن از کارتون براي برخي سودجوها خيلي آسان تر ميشه! عقلاني ترين کار همون گير آوردن ايميل روابط عمومي اين شرکت هاست. سايت اکثر سازنده هاي خودرو قسمت contact us يا تماس با ما دارند که در اين قسمت وقتي کليک کنيد اکثرا يک فرم ارتباط با تجار خارجي براتون مياره که مي تونيد مشخصات خودتون و توضيح و متني که ميخوايد ارسال کنيد رو بنويسيد و براشون خيلي راحت و مستقيم ارسال کنيد 

به همين سادگي. 

اما همونطور که دوست خوبمون در بالا متذکر شد شما بايد به زبان و نگارش انگليسي و ايميل انگليسي رسمي مسلط باشيد

دوست عزيز شما با اين کمپاني ها مکاتبه تونو شروع کنين، خودشون بهتون مي گن چه چيزهايي لازم دارن

ممکنه يه کمپاني کلا طرح شما رو نپذيره و در همون صحبت اوليه بگه مايل نيست کار کنه باهاتون

يکي ديگه دو تا عکس بگيره ازتون

يکي ديگه ريز ترين جزئيات رو هم بخواد 

پس شروع کنين به ايميل زدن و نتيجه شو به ما هم بگين

دوست من شما تا با شرکت مربوطه ارتباط برقرار نکنيد نميشه نظري داد.

اصلا نميشه پيش بيني کرد که بعدش چه اتفاقي ميوفته

امکان داره حتي از شخصي که طرحش رو پذيرفتن دعوت به عمل بيارن تا معرفي شرکت به انگليسي انجام بده

شما بهتره پله پله پيش بريد و قبل از نتيجه گيري هاي اوليه در مورد مراحل بعدي نميشه صحبت کرد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ایران لینک چاپ مرکزي تابلو سازی - چلنیوم - نمای کامپوزیت - چاپ بنر و فلکس شناسایی بهترین سهم در نقاط کلیدی تکنیکال Tanya عکس آموز آموزش عکاسی دوره آموزش فلسفه برای کودکان در شیراز کتاب های اسلامی مجله رژیم لاغری و رژیم غذایی Alfredo